ایسنا/ آذربایجان غربی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تامین کالاهای اساسی مردم استان در ماه مبارک رمضان اشکالی ندارد.
اکبر کرامتی امروز 10 فروردین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در ستاد تنظیم بازار و پایگاه امنیت غذایی استان، توزیع اقلام اساسی مورد نیاز بین مردم در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اشکالی ندارد.
کرامتی تصریح کرد: 7 هزار و 200 تن برنج، 3 هزار تن شکر و 2 هزار و 700 تن تخم مرغ برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در استان تهیه و عرضه شده و در حال انتقال به استان است.
وی افزود: برای ادامه توزیع اقلام اساسی در ماه مبارک رمضان برنج تایلندی 2 هزار و 550 تن، برنج هندی بوشهر بیش از 46 هزار تن و شکر از مقصد خوزستان به ارزش 3 هزار تن در حال تهیه و حمل به استان است.
کرامتی ادامه داد: برای تنظیم بازار شب عید در اسفندماه یک هزار و 200 تن برنج تایلندی و هزار و 300 تن برنج هندی توزیع شد.
رئیس قرارگاه امنیت غذایی استان آذربایجان غربی افزود: یک هزار و 500 تن شکر داخلی در اسفندماه توزیع شد که بیش از 80 درصد آن جذب و به قیمت هر کیلوگرم 140 هزار ریال عرضه شد. 1500 تن با قیمت مصوب 125000 ریال تخصیص و توزیع شد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه عرضه گوشت مرغ گرم با توجه به جوجه کشی های انجام شده در ماه های پایانی سال گذشته در اسفندماه با 5 میلیون قطعه و برای فروردین ماه با 4 میلیون و 875 هزار قطعه مشکل وجود دارد. در عرضه گوشت مرغ مصرفی مردم وجود نخواهد داشت.
کرامتی تاکید کرد: هم اکنون بر اساس برنامه ریزی های انجام شده روزانه به طور متوسط 350 تن گوشت مرغ گرم در استان توزیع می شود این در حالی است که میانگین مصرف گوشت مرغ در استان 220 تن در روز است.
او گفت: «هیچ کمبودی در گوشت مرغ داغ و منجمد وجود ندارد و به اندازه کافی مرغ منجمد در شرکت بسته بندی گوشت Empresa de Apoio à Pecuária ذخیره می شود.
رئیس پایگاه امنیت غذایی استان آذربایجان غربی با بیان اینکه 17 تن گوشت قرمز منجمد در اسفندماه توزیع شد، گفت: بیش از 121 تن گوشت قرمز منجمد در ماه مبارک رمضان به منظور تثبیت قیمت ها و تعادل بازار آماده توزیع است.
وی با بیان اینکه در اسفندماه 600 تن گوشت مرغ منجمد در روستاهای استان توزیع شد، افزود: در هفته اول فروردین امسال 400 تن گوشت مرغ منجمد در مناطق شهری استان توزیع شد.
این مقام مسئول همچنین خاطرنشان کرد: بیش از سه هزار تن روغن زیتون به استان اختصاص یافت که 180 تن آن برای صنعت و مابقی مصرف داخلی بود که از اول فروردین 1401 تاکنون 700 تن روغن زیتون خوراکی از طریق توزیع خصوصی انجام شد. بخش
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان شاهد افزایش تقاضا برای مصرف کالاهای اساسی خواهیم بود، لذا اعمال و بازرسی ها برای تنظیم بازار این کالاها در این ماه مبارک افزایش می یابد.
کرامتی افزود: هم اکنون 38 تیم بازرسی از پایگاه ایمنی مواد غذایی سراسر استان به صورت 24 ساعته در بازار استانی اقلام پرمصرف و کالاهای اساسی مردم را رصد می کنند.
انتهای پیام
soreces