ایسنا/ مرکز نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش مجلس در حمایت از تولید دانش بنیان گفت: اجرای قانونی مجلس شورای اسلامی موجب تقویت و رشد محصولات دانش بنیان و نوآورانه در کشور می شود. .
علیرضا نظری در گفت وگو با ایسنا، به تشریح وضعیت استان مرکزی در حوزه تولید دانش بنیان پرداخت و گفت: تولید دانش بنیان خواسته رهبر معظم انقلاب در سال 1401 است که خوشبختانه توانمندی های خوبی در کشور دارد. و استان مرکزی در این زمینه، اما همچنان غفلت شده اند، معدود و اندکی به مشکلات و موانع پیش روی شرکت های دانش بنیان در این استان پی برده اند که انتظار می رود با انتخاب شعار امسال و جهت گیری در این زمینه شاهد تحولات خوبی در این زمینه باشیم. کشور به سمت محصولات دانش بنیان و تقویت شرکت های نوآور.
وی با اشاره به وجود برخی زیرساخت های تولید دانش بنیان در کشور گفت: سازمان تحقیقات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با فعالیت های پژوهشی در تمامی استان ها و همچنین توسط سازمان تحقیقات کشاورزی وزارت جهادکشاورزی اقدامات متعددی را به صورت ابتکاری و دانش بنیان انجام داده است. با ایجاد ایستگاه های تحقیقاتی در شهرها، دارای ژنتیک از بذر، دام و … هستند که متاسفانه تاکنون استفاده قابل قبولی از آن نشده است.
وی با اشاره به رویکرد مجلس شورای اسلامی در حمایت از تولید آن، تصریح کرد: مصوبه مجلس شورای اسلامی در حمایت از تولید علم در مرحله تصویب نهایی شورای نگهبان است و با اجرای این قانون. ظرفیت در بخش خصوصی قابل اجراست. از زیرساختهای موجود در زمینه ایستگاههای تحقیقاتی و تحقیقاتی کشاورزی مستقر در شهرستانهایی مانند خمین، ساوه، محلات، دلیجان و … استفاده کرد. برای متحول ساختن تولید دانش در زمینه های مختلف به ویژه کشاورزی.
عضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در قانون حمایت از تولید دانش بنیان، سیاست های حمایتی برای حمایت از تولید دانش بنیان از جمله پرداخت مطالبات شرکت های دانش بنیان و منع واردات محصولات دانش بنیان در داخل کشور تولید می شود و حمایت نظام بانکی، ترویج محصولات دانش بنیان در بین کشاورزان برای بهره گیری از ظرفیت های موجود، ایجاد نمایشگاه های مرتبط و تبادل اطلاعات است و این موارد در حل مشکلات گنجانده شده است. مجلس
وی با تاکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان در گذشته روز خوبی را سپری نکرده اند، افزود: بسیاری از شرکت های دانش بنیان در کشور شکست خورده و یا در آستانه ورشکستگی قرار دارند و مصوبه سال گذشته مجلس شورای اسلامی که به موجب آن به تصویب شورای نگهبان میرسد، میتواند پایههای کار شرکتهای مبتنی بر دانش و محصولات نوآورانه را باز کند و منجر به تغییراتی در این زمینه و ارتقای محصولات مبتنی بر دانش شود.
نظری افزود: در مصوبه مجلس برای پرهیز از چالش هایی مانند واردات بی رویه که سد راه اقدامات دانش بنیان نمی شود، تصریح کرد: واردات هر محصولی که به صورت نوآورانه تولید و تحت پوشش شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد ممنوع است. تا تقویت تولید دانش بنیان.
انتهای پیام
soreces