در ورزش کودکان علاوه بر جلوگیری از کم تحرکی و افزایش فعالیت بدنی، مسائل زیادی در بعد روانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، تحرک انسان از بدو تولد آغاز می شود و کودکان ذاتاً به تحرک و فعالیت علاقه مند هستند و آنچه همه می دانیم این است که ورزش برای رشد ذهنی، اجتماعی و جسمی کودکان بسیار ارزشمند است.
بر اساس این مقاله که توسط اکرم بهمنی تهیه و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته است: متاسفانه به دلیل سبک زندگی کنونی از جمله بازی های رایانه ای، استفاده از تبلت، استفاده مداوم از وسایل نقلیه، آپارتمان ها. و تحرک کودکان کاهش یافت.
با توجه به اینکه فعالیت و تحرک دوران کودکی می تواند الگوی حرکتی آنها را در آینده مشخص کند، این نگرانی از سلامت و رشد کودکان و بیماری های مرتبط با چاقی ناشی از سبک زندگی کم تحرک ممکن است یکی از آنها باشد.
در بعد روانی ورزش کودکان، آنچه باید مورد توجه مربیان قرار گیرد، انتقال ارزش ها توسط آنان است. ارزش هایی مانند انصاف می تواند با اجرای قوانین توسط مربی و رعایت زمان مورد نظر برای همه اعضا، ارزش هایی مانند انصاف را به کودکان منتقل کند.
همراهی مربی در شادی کودکان با رفتارهایی مانند در آغوش گرفتن و همدلی با شادی ارزش هایی مانند شادی، همراهی و همدلی را به کودکان منتقل می کند.
توافق بین اعضا و پذیرش توانایی سایر اعضای تیم، احترام مربی به همه اعضا، احترام به دیدگاه یکدیگر و ایجاد احترام در بین اعضای تیم ارزش هایی مانند توافق و پذیرش، حل و فصل، تعارض و احترام به کودکان را منتقل می کند. .
ارزش جوانمردی برای رفتار خوب با تیم مقابل، پذیرش شکست، لذت بردن از بازی بدون توجه به نتیجه، ارزش مسئولیت با اهمیت حفظ تجهیزات بازی، ارزش سلامتی، توجه به گرم کردن، خنک کردن، تمرین اصولی که نتایج را توضیح می دهد. ارزش هایی برای سلامتی دارد، ارزش هایی مانند جوانمردی، مسئولیت پذیری و ارزش سلامتی را به کودکان منتقل می کند.
انتهای پیام
soreces